Modem ZTE

Gdy jakieś urządzenie nie chce w Slackware działać...

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

Fabio01
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 2015-02-25, 21:06

Modem ZTE

Post autor: Fabio01 » 2015-02-25, 21:14

Witam jestem nowy na forum i mam takie pytanie posiadam Slackware 14.1. Modem wykrywa w Network managerze , jak biorę połącz to się łączy i nie może :P

Jak przełączyć port ttyUSB1 na ttyUSB0 lub ttyUSB2 ?

witoldw
Użytkownik
Posty: 1
Rejestracja: 2015-10-13, 21:18

Re: Modem ZTE

Post autor: witoldw » 2015-10-13, 21:24

Mam ten sam problem, też na Slackware 14.1. Jednakże modem jest wykrywany, ale to też w zależności od portu. Jeśli chodzi o łączność - to samo. Co mam zrobić?
Kto czyta książki, żyje podwójnie Obrazek

PITbull
Użytkownik
Posty: 158
Rejestracja: 2004-10-19, 18:50

Re: Modem ZTE

Post autor: PITbull » 2015-10-18, 20:44

Co to za model ZTE.
Podaj wynik komendy "lsusb"

ODPOWIEDZ