Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Czyli jak najefektywniej (lub efektowniej) skonfigurować Slackware'a w komputerze domowym

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

syriusz666
Użytkownik
Posty: 295
Rejestracja: 2008-10-28, 01:38
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: syriusz666 » 2009-12-07, 00:42


Awatar użytkownika
mina86
Moderator
Posty: 3314
Rejestracja: 2004-06-14, 21:58
Lokalizacja: Linux 4.x x86_64
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: mina86 » 2009-12-07, 08:06

syriusz, tapeta.
Zastrzegam sobie prawo nieanalizowania postów pisanych niepoprawną polszczyzną. :: Post generated automatically by A.I. system called “mina86” in response to the previous one. :: Tiny Applications

syriusz666
Użytkownik
Posty: 295
Rejestracja: 2008-10-28, 01:38
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: syriusz666 » 2009-12-07, 12:47

mina86, daj na priva maila to ci wysle :) nie pytaj sie jak sie nazywa i skad ja mam bo sam nie wiem :)

largo3
Moderator
Posty: 1297
Rejestracja: 2006-06-11, 11:08

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: largo3 » 2009-12-07, 13:32

UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.
-- Dennis Ritchie
Linux Registered User #419452


topdolar
Użytkownik
Posty: 389
Rejestracja: 2006-10-05, 18:35

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: topdolar » 2009-12-07, 16:09

emm tak to sobie sami sciagajcie, jak znajdziecie jakas ladna wersje wiecej niz 1024 to wypas ale ja wole inaczej http://zilla774.deviantart.com/art/A-Gi ... ht-9614276

Awatar użytkownika
mina86
Moderator
Posty: 3314
Rejestracja: 2004-06-14, 21:58
Lokalizacja: Linux 4.x x86_64
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: mina86 » 2009-12-07, 19:38

O, rzeczywiście... Nie przyjrzałem się obrazkowi i nie dostrzegłem napisu.
topdolar pisze:mina86, za takie coś powinieneś ostrzeżenie dostać :)
Mówisz i masz.
Zastrzegam sobie prawo nieanalizowania postów pisanych niepoprawną polszczyzną. :: Post generated automatically by A.I. system called “mina86” in response to the previous one. :: Tiny Applications

cysiek
Użytkownik
Posty: 85
Rejestracja: 2009-06-09, 13:40

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: cysiek » 2009-12-20, 14:56

szczerze też nie dostrzegłem napisu :) a tapetka ładna :)

syriusz666
Użytkownik
Posty: 295
Rejestracja: 2008-10-28, 01:38
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: syriusz666 » 2009-12-21, 16:50

Nie mogłem sie powstrzymać zeby wrzucić screena na nowym monitorku (LG Flatron W2053TQ-PF)
http://img191.imageshack.us/img191/6179 ... ranu1g.png
Teraz to można szaleć !!! 4 konsole jednoczesnie a nie to co na 17' :/

Awatar użytkownika
dienet
Moderator
Posty: 2106
Rejestracja: 2007-07-24, 18:58
Lokalizacja: Racibórz/Rybnik
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: dienet » 2009-12-21, 17:20

cysiek pisze:szczerze też nie dostrzegłem napisu
A ja pierwsze co zrobiłem to wywaliłem ten napis ;]

syriusz666, 1600x900, kurcze zazdroszczę!
Ostatnio zmieniony 2009-12-21, 17:21 przez dienet, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr0
dienet
[img]http://i164.photobucket.com/albums/u19/slawek15/kotekeo0lq3.jpg[/img]

syriusz666
Użytkownik
Posty: 295
Rejestracja: 2008-10-28, 01:38
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: syriusz666 » 2009-12-21, 17:44

dienet dźieki :) wkoncu sie dorobiłem normalnego monitora bo moja stara 17' (CRT) miała już jakieś 8-9 lat :/ przykra sprawa

Awatar użytkownika
dienet
Moderator
Posty: 2106
Rejestracja: 2007-07-24, 18:58
Lokalizacja: Racibórz/Rybnik
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: dienet » 2009-12-21, 20:02

syriusz666, ja całe życie na 15", od paru miechów dopiero na LCD z laptopa.
Pozdr0
dienet
[img]http://i164.photobucket.com/albums/u19/slawek15/kotekeo0lq3.jpg[/img]

syriusz666
Użytkownik
Posty: 295
Rejestracja: 2008-10-28, 01:38
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: syriusz666 » 2009-12-21, 21:16

dienet, współczuje :/

Awatar użytkownika
mina86
Moderator
Posty: 3314
Rejestracja: 2004-06-14, 21:58
Lokalizacja: Linux 4.x x86_64
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: mina86 » 2009-12-21, 23:37

syriusz666 pisze:syriusz666, 1600x900, kurcze zazdroszczę!
syriusz666 pisze:dienet dźieki :) wkoncu sie dorobiłem normalnego monitora
Normalne monitory mają proporcje 4:3... 16:10, a tym bardziej 16:9 to nowomoda dla ludzi, którzy komputer używają zamiast telewizorów... ;\ I osobiście doskwiera mi brak dużych monitorów 4:3.
Zastrzegam sobie prawo nieanalizowania postów pisanych niepoprawną polszczyzną. :: Post generated automatically by A.I. system called “mina86” in response to the previous one. :: Tiny Applications

syriusz666
Użytkownik
Posty: 295
Rejestracja: 2008-10-28, 01:38
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: Zrzuty ekranów stacji roboczych Slackware

Post autor: syriusz666 » 2009-12-21, 23:41

mina86 pisze:
syriusz666 pisze:syriusz666, 1600x900, kurcze zazdroszczę!
syriusz666 pisze:dienet dźieki :) wkoncu sie dorobiłem normalnego monitora
Normalne monitory mają proporcje 4:3... 16:10, a tym bardziej 16:9 to nowomoda dla ludzi, którzy komputer używają zamiast telewizorów... ;\ I osobiście doskwiera mi brak dużych monitorów 4:3.
O tym to i ja wiem :) bez urazy, jednak nie chciałem się cofać kupując 4:3 czy 16:10.

ODPOWIEDZ