rozmiar KDE menu

Czyli jak najefektywniej (lub efektowniej) skonfigurować Slackware'a w komputerze domowym

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

gumof
Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 2010-03-16, 23:45

rozmiar KDE menu

Post autor: gumof »

chcialbym zmienic rozmiar menu 'K' {aka start menu}
cos jak w starszych 'MenuEntryHight' w pliku kickerrc

jak to zrobic ?
syriusz666
Użytkownik
Posty: 295
Rejestracja: 2008-10-28, 01:38
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: rozmiar KDE menu

Post autor: syriusz666 »

Prawym przyciskiem myszy na pasku zadan na ikonie KDE i jestem tam cos takiego jak przelacz stare menu, szukaj czegos takiego nie pamietam bo z kde nie korzystam.
Ostatnio zmieniony 2010-03-18, 12:44 przez syriusz666, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ