Bardzo ciekaw jestem, z jakiego klienta GG korzystacie. Czekam też na uzasadnienia.
Od razu chciałbym zaznaczyć, że w dyskusji nie chciałbym poruszać kwestii Jabbera, ICQ, itd. - to temat na osobny wątek
[i]Thank you for noticing this notice. Now that you've noticed this notice, you may have noticed that this notice is noticably unnoticable.
$ python -c "print int(''.join(map(lambda x: str(len(x)),'Kto z woli i myśli zapragnie Pi spisać cyfry ten zdoła.'.split())))/1e+10"[/i]
Kurcze chcialem oddac glos na Gnu Gadu i Kadu ale tylko na 1 mozna
A uzasadnienie? poniewaz najbardziej mi opowiadaja , nie przepadam za konsolowymi komunikatorami.
Skyscraper pisze:Kurcze chcialem oddac glos na Gnu Gadu i Kadu ale tylko na 1 mozna
A uzasadnienie? poniewaz najbardziej mi opowiadaja , nie przepadam za konsolowymi komunikatorami.
No trzeba było dać że 2 możliwe. Jeszcze Gaim'a i centerICQ brakuje.
pod X tylko Kadu , w sumie i tak zawsze jade z CVS ale z niecierpliwością czekam na 0.39 zobaczycie (o niewierni ) , że Kadu wciąż bardzo ewoluje dosłownie po jakimś czasie można sie pogubić w zmianach nawet interfejsu nową funkcjonalnością itd. Mój ulubiony instant messenger. Jest też Kadu Pro tcl rozszerzenia do Kadu też bardzo ciekawe, ale tu niech się Sad wypowie. Nawiasem mówiąc bardzo mnie dziwią ludzie, którzy trzymają się archaicznych wersji Kadu (np. 0.36) pozdrowienia dla Kadu/Kadu Pro team .
"Spróbuj zapalić maleńką świeczkę zamiast przeklinać ciemność."
Konfucjusz
A ja na początku używałem Kadu, ale po pewnym czasie postanowiłem odpalić na serwerze screena EKG, spodobało mi się to, że jest cały czas połączony i już przy nim zostałem
Oddałem głos na GnuGadu.
Uwielbiam GTK a nie cierpie tego toolkita KDE (nawet już nie pamiętam jak się on nazywa - SUKCESS ) , a poza tym Polski program to jest. A Polacy piszą najlepszy kod.