Fluxbox czy Blackbox??

Czyli jak najefektywniej (lub efektowniej) skonfigurować Slackware'a w komputerze domowym

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

mmm
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 2006-02-23, 15:51

Fluxbox czy Blackbox??

Post autor: mmm »

Witam zastanawiam się nad wyborem nowej szaty fraficznej w x mięczy fluxboxem a blackboxem co lepiej wybrać ?? co lepsze i nowsze:D i jakie są różnice??. Obecnie mam KADE 3.5 jak będe instalował fuxboxa albo blackboxa to jakiie paczki KADE musze usunąć albo jakie pliki żeby mi nie zaśmiecał KADE miejsca jak juz nie będe z niego korzystał ???? :):)

przemek999
Pomocnik
Posty: 1157
Rejestracja: 2005-03-04, 18:27

Re: Fluxbox czy Blackbox??

Post autor: przemek999 »

Window Maker ;)
Pozdrawiam Przemek.

Awatar użytkownika
mynio
Użytkownik
Posty: 219
Rejestracja: 2005-01-28, 16:12
Lokalizacja: Cz-wa / Wa-wa
Kontakt:

Re: Fluxbox czy Blackbox??

Post autor: mynio »

czytnij sobie w repo opis paczek z kde i sam zdecyduj, które usunąć, czytnij sobie opis fluxa i blackboxa i również sam zdecyduj, chyba nie pozwolisz by inni za Ciebie decydowali :D

btw: imho fluxbox rules

pzdr
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy"

bocian
Użytkownik
Posty: 678
Rejestracja: 2005-06-15, 10:15

Re: Fluxbox czy Blackbox??

Post autor: bocian »

To KADE to chyba jakaś nowość. Daj linka, chętnie wypróbuję. :lol:

mmm
Użytkownik
Posty: 10
Rejestracja: 2006-02-23, 15:51

Re: Fluxbox czy Blackbox??

Post autor: mmm »

nom jest ale wersja ta nie jest stabilna :) :wink:

Awatar użytkownika
Grom
Użytkownik
Posty: 41
Rejestracja: 2005-12-08, 01:51
Lokalizacja: /dev/null

Re: Fluxbox czy Blackbox??

Post autor: Grom »

Fluxbox lepszy i nowszy :P
Blackboc to dziadek Fluxa, flux powstal jako jakby kontynuacja blackboxa :]

Awatar użytkownika
oSA
Użytkownik
Posty: 365
Rejestracja: 2005-04-16, 00:58
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:

Re: Fluxbox czy Blackbox??

Post autor: oSA »

Wybierz Fluxbox'a :D ;) :)
Wszystko na temat dostępu do internetu przez sieci komórkowe (HSDPA, EDGE, GPRS) oraz WiFi, WiMax, CDMA [url=http://www.bez-kabli.pl/]Bez-kabli.pl[/url]

ODPOWIEDZ