Strona 5 z 5

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2007-04-08, 11:35
autor: Aku
Ustawienia firewalla?

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2007-04-09, 15:17
autor: ethnoe
Milion razy na forum było - nie chodzi o plik reslov.conf i adresy dnsów?

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2007-04-10, 10:42
autor: zidane88
ethnoe
pomogly wpisy do pliku reslov.conf dzieki za pomoc:)

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2007-04-30, 11:20
autor: Sheytan
Yo, nie chce zakladac nowego tematu wiec pisze tutaj... zrobilem jakims cudem neo pod slackiem... meczylem sie dwa dni. Dziala ale tylko pod rootem, jak juz sie przeloguje, to ifconfig podaje ppp i adresy IP, DNS ale przegladarki nie dzialaja. :/ Szukalem i nic :/

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2007-05-01, 12:27
autor: tomi_81
Sheytan pisze:Dziala ale tylko pod rootem, jak juz sie przeloguje, to ifconfig podaje ppp i adresy IP, DNS ale przegladarki nie dzialaja. :/ Szukalem i nic :/
a czego uzywasz do nawiazania polaczenia? jaki skrypt? moze masz przegladarki w trybie off-line? kiedys tak miałem okazało się ze wszystkie przeglądarki byłyu off-line :/

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2008-05-19, 23:13
autor: heniekpl
Witam robilem tak jak pisaliście niby wszystko ok ale :
http://phpfi.com/318254

Help

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2008-05-20, 00:13
autor: topdolar
jaka masz wersje st330, caly czarny czy polokragly srebrny, ew ktorego firmware'u uzyles

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2008-05-20, 11:05
autor: agresor

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2008-12-06, 22:37
autor: nick-t
mógłby ktoś odnowić link do tutoriala bo żaden już nie działa.
Ewelntualnie dać go tutaj

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2008-12-07, 00:34
autor: Outlaw
Pierwszy lepszy z google... nick-t, następnym razem troche poszukaj.

Nie patrz na to że jest to dla wersji 10 bo instalacja raczej nie będzie się różnic oprócz tego że inne jądro będziesz miał. Poszukaj odpowiednie opcje i po problemie ;)

Re: Neostrada TP na Slackware przy użyciu modemu Speedtouch 330

: 2008-12-07, 08:58
autor: bojleros
nick-t, Teraz jest tak:

1. Przygotuj i skopiuj firmware.
2. Upewnij się że masz odpowiednie moduły do modemu. Obecnie ueagle-atm i speedtch są już w kernelu.
3. Skonfigurować pppd co się zasadniczo nie zmieniło.