wyswietlanie wersji os przez forum

Propozycje, uwagi, błędy...

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

Awatar użytkownika
KLAPEK
Użytkownik
Posty: 833
Rejestracja: 2004-06-13, 21:00

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: KLAPEK » 2004-10-26, 16:37

orli pisze:
KLAPEK pisze:Ależ macie problemy ;)
W mozilli to jeden ruch myszką i można sobie dowolne rzeczy wpisać [uaswitcher] :P
Sio trollu :twisted: :]
:P
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. || Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie. || Cyril Tourneur (1575-1625) ||
#318805 @ Slackware GNU/Linux

Awatar użytkownika
marecki
Użytkownik
Posty: 69
Rejestracja: 2004-07-22, 21:11
Lokalizacja: Olsztyn

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: marecki » 2004-11-13, 02:31

i co widze ? logo slacka...

szkoda tylko ze nie na stale po reboocie systemu powraca pingwinek - to normalne ?

Awatar użytkownika
Gogiel
Użytkownik
Posty: 245
Rejestracja: 2004-06-13, 10:58
Lokalizacja: Gliwice
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: Gogiel » 2004-11-15, 22:15

Teścik - powinno być Gentoo :twisted:
http://www.linux.com.pl/forum
http://urloogle.com/fa

Awatar użytkownika
Wacho
Użytkownik
Posty: 113
Rejestracja: 2004-11-13, 10:44
Lokalizacja: Janów Lubelski
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: Wacho » 2004-11-16, 06:47

Witam
Ja też sobie tak zrobiłem tylko te logo taki dziwne spróbuje na swoim forum zmienic ikonke zobaczymy czy będzie psowała...:)
Pozdrawiam
[center][b][color=blue]Zapraszamy na strone w pełni poświęcono Slackware Linux[/center]
[center]http://www.slackx.heeloo.com/[/color][/b][/center]

Awatar użytkownika
snaj
Moderator w st. spocz.
Posty: 1608
Rejestracja: 2004-10-10, 16:32
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: snaj » 2004-11-17, 18:30

Hm

Bingo ;]

Jak zrobic aby w firefoxie nowe strony nie odpalaly sie w nowym oknie ale na nowym tabie ?! Nigdzie nie widze tej opcji.
*
[color=blue]Sieci[/color]/[color=green]Serwery[/color]/[color=red]Security[/color] - Freelancer
*

Awatar użytkownika
Sad Mephisto
Administrator
Posty: 2824
Rejestracja: 2004-05-22, 13:24
Lokalizacja: Zabrze
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: Sad Mephisto » 2004-11-17, 19:33

Jest do tego plugin. Nazywa się "Same window" czy jakoś tak.
[i]Thank you for noticing this notice. Now that you've noticed this notice, you may have noticed that this notice is noticably unnoticable.
$ python -c "print int(''.join(map(lambda x: str(len(x)),'Kto z woli i myśli zapragnie Pi spisać cyfry ten zdoła.'.split())))/1e+10"[/i]

Awatar użytkownika
snaj
Moderator w st. spocz.
Posty: 1608
Rejestracja: 2004-10-10, 16:32
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: snaj » 2004-11-18, 01:05

Nope to sie jednak zwie nieco ;] inaczej - "Tabbrowser Preferences" przynajmniej dla wersji 1.0 .

[ Dodano: 2004-11-18, 01:09 ]
test
*
[color=blue]Sieci[/color]/[color=green]Serwery[/color]/[color=red]Security[/color] - Freelancer
*

Awatar użytkownika
Krajan
Użytkownik
Posty: 148
Rejestracja: 2004-11-17, 19:08
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: Krajan » 2004-11-18, 10:59

test :P

Awatar użytkownika
snaj
Moderator w st. spocz.
Posty: 1608
Rejestracja: 2004-10-10, 16:32
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: snaj » 2004-11-18, 11:23

Ten zestaw rzadzi :lol:
*
[color=blue]Sieci[/color]/[color=green]Serwery[/color]/[color=red]Security[/color] - Freelancer
*

Awatar użytkownika
Hannibal
Moderator w st. spocz.
Posty: 1644
Rejestracja: 2004-06-08, 16:03
Lokalizacja: Łódź
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: Hannibal » 2004-11-18, 12:42

snaj pisze:Ten zestaw rzadzi :lol:
Jest jakiś sposób normalny na niego, czy złamałeś licencję M$ :twisted:
[size=75]Hannibal@current@2.6.X[/size]

Awatar użytkownika
Krajan
Użytkownik
Posty: 148
Rejestracja: 2004-11-17, 19:08
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: Krajan » 2004-11-18, 13:25

Mozilla + udawanie IE ;p bk bk :D

Awatar użytkownika
snaj
Moderator w st. spocz.
Posty: 1608
Rejestracja: 2004-10-10, 16:32
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: snaj » 2004-11-18, 16:45

Udawane zarowno IE jak i Slackware :twisted:

Plugin - User Agent Switcher + spreparowany wpis
*
[color=blue]Sieci[/color]/[color=green]Serwery[/color]/[color=red]Security[/color] - Freelancer
*

Awatar użytkownika
gaia
Użytkownik
Posty: 598
Rejestracja: 2004-06-12, 10:10
Lokalizacja: rhea
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: gaia » 2004-11-23, 15:51

teraz gaia... pozdrawiam
[...] her perfume smells like burning leaves... everyday is Halloween [...]

Awatar użytkownika
Grucha
Administrator
Posty: 1679
Rejestracja: 2004-05-21, 14:24
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: Grucha » 2004-11-23, 20:00

snaj pisze:Udawane zarowno IE jak i Slackware :twisted:

Plugin - User Agent Switcher + spreparowany wpis
:lol: IE na slacka ...
"Touch my car and i will touch your girl"

Awatar użytkownika
gaia
Użytkownik
Posty: 598
Rejestracja: 2004-06-12, 10:10
Lokalizacja: rhea
Kontakt:

Re: wyswietlanie wersji os przez forum

Post autor: gaia » 2004-11-23, 20:15

Grucha: wbrew pozorom to się da zrobić... W nocy postaram się podrzucić linka.
[...] her perfume smells like burning leaves... everyday is Halloween [...]

ODPOWIEDZ