A moze przejsc na PHPBB3

Propozycje, uwagi, błędy...

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

Awatar użytkownika
Grucha
Administrator
Posty: 1679
Rejestracja: 2004-05-21, 14:24
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: Grucha » 2009-01-29, 15:22

Sesja to dopiero jutro :D
"Touch my car and i will touch your girl"

Awatar użytkownika
mina86
Moderator
Posty: 3314
Rejestracja: 2004-06-14, 21:58
Lokalizacja: Linux 4.x x86_64
Kontakt:

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: mina86 » 2009-01-29, 15:38

Sesja to okres, który najbardziej stymuluje do załatwiania wszystkich zaległych spraw (niezwiązanych z uczeniem się).
Zastrzegam sobie prawo nieanalizowania postów pisanych niepoprawną polszczyzną. :: Post generated automatically by A.I. system called “mina86” in response to the previous one. :: Tiny Applications

Awatar użytkownika
Outlaw
Administrator
Posty: 2861
Rejestracja: 2004-06-29, 22:23
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: Outlaw » 2009-01-29, 16:43

Żeby was pocieszy to powiem że ja już mam prawie po sesji :) W pn ostatnie zaliczenia :)

miszmaniac
Moderator
Posty: 1510
Rejestracja: 2006-03-19, 12:00
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: miszmaniac » 2009-02-01, 10:31

A ja pierwszy rok juz bez sesji:) Dziwnie... ale w tych okolicach to i tak rzadko się zdarzało mieć sesję:D
Pamiętaj,
Jeśli Twój problem został rozwiązany dopisz [b] [Rozw.] [/b]w tytule.
Projektowanie stron WWW: [url=http://www.miszewski.net.pl]www.miszewski.net.pl[/url]

Awatar użytkownika
Grucha
Administrator
Posty: 1679
Rejestracja: 2004-05-21, 14:24
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: Grucha » 2009-10-04, 11:00

Nadal widzicie sens przejścia na phpBB3 ?
"Touch my car and i will touch your girl"

Awatar użytkownika
swiftgeek
Użytkownik
Posty: 428
Rejestracja: 2006-10-28, 20:15
Lokalizacja: /root

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: swiftgeek » 2009-10-04, 14:47

a może będzie tam działał RSS tak normalnie (nie wiem :P)?
EDIT: jak pisałem tą wiadomość to jakiś błąd SMTP się pojawił :???:
Ostatnio zmieniony 2009-10-04, 14:48 przez swiftgeek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grucha
Administrator
Posty: 1679
Rejestracja: 2004-05-21, 14:24
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: Grucha » 2009-10-04, 17:57

swiftgeek pisze:a może będzie tam działał RSS tak normalnie (nie wiem :P)?
Mina z tym walczy.
swiftgeek pisze:EDIT: jak pisałem tą wiadomość to jakiś błąd SMTP się pojawił :???:
A ja z tym :)
"Touch my car and i will touch your girl"

Awatar użytkownika
swiftgeek
Użytkownik
Posty: 428
Rejestracja: 2006-10-28, 20:15
Lokalizacja: /root

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: swiftgeek » 2009-10-04, 18:02

Mina tak walczy że dostaję rss ze wszystkich działów

"Could not connect to smtp host : 111 : Połączenie odrzucone"
Ostatnio zmieniony 2009-10-04, 18:03 przez swiftgeek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Outlaw
Administrator
Posty: 2861
Rejestracja: 2004-06-29, 22:23
Lokalizacja: eth0
Kontakt:

Re: A moze przejsc na PHPBB3

Post autor: Outlaw » 2009-10-04, 23:36

Grucha pisze:Nadal widzicie sens przejścia na phpBB3 ?
A czemu pytasz? Po upgrade softu masz jeszcze mało i chcesz zająć się przejściem? :D

ODPOWIEDZ