Kadu

Te, które nie mieszczą się w powyższych kategoriach, a mają coś wspólnego ze Slackware.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

kolert83
Użytkownik
Posty: 69
Rejestracja: 2006-10-16, 18:29
Lokalizacja: Śląsk

Kadu

Post autor: kolert83 »

Witam

Mam taki problem z kadu - wczoraj kadu działało mi bez zarzutu ;] , natomiast gdzy dziś włączam kadu wyskoczyły mi takie błędy :
1
Połączenie zostało przerwane
Twoje hasło jest nieprawidłowe

2 Połączenie niemożliwe,połączenie przerwane w czasie odczytu
Przekroczenie czasu połączenia

Nierozumiem o co chodzi : net mam , niezmieniałem ustawien kadu od czasu instalacji - tzn nie zmieniałem hasła, nikt poza mną nie ma dostępu do kompa wiec nikt inny nie zmienił mi hasła moze jakieś pomysly ?? Niechciałbym tracić tego numeru GG

Awatar użytkownika
Sad Mephisto
Administrator
Posty: 2824
Rejestracja: 2004-05-22, 13:24
Lokalizacja: Zabrze
Kontakt:

Re: Kadu

Post autor: Sad Mephisto »

Może serwery GG padły? Sprawdź na kadu.net/monitor
[i]Thank you for noticing this notice. Now that you've noticed this notice, you may have noticed that this notice is noticably unnoticable.
$ python -c "print int(''.join(map(lambda x: str(len(x)),'Kto z woli i myśli zapragnie Pi spisać cyfry ten zdoła.'.split())))/1e+10"[/i]

kolert83
Użytkownik
Posty: 69
Rejestracja: 2006-10-16, 18:29
Lokalizacja: Śląsk

Re: Kadu

Post autor: kolert83 »

to nie wina serwerów, ciagle pisze : Zbyt wiele prób połączenia z nieprawidłowym hasłem . Hasła niezmieniałem i nikt poza mną nie na dostepu do kompa, co jeszcze można zrobic , próbowałem juz wyśłać hasło na email : Błąd podczas przypominania hasła....Istniej jakaś możliwośc zeby uratować to konto ??

:help: ;-(

Awatar użytkownika
Radek_R
Moderator
Posty: 1196
Rejestracja: 2004-06-14, 11:40
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Kadu

Post autor: Radek_R »

kolert83 pisze:Istniej jakaś możliwośc zeby uratować to konto ??
Potruj dupę panom z Gadu-Gadu S.A. Skoro nie przypomina Ci hasła, to może to coś u nich.
#358274
http://www.prook.net

kolec
Użytkownik
Posty: 749
Rejestracja: 2005-05-27, 11:39
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Kadu

Post autor: kolec »

Albo ktoś Ci zmienił? ludzie często w szkole korzystają, a później się dziwią. Co do serwerów to są Tutaj. Tak w ogóle to może usuń .kadu z ~/ i zrób od nowa.

kolert83
Użytkownik
Posty: 69
Rejestracja: 2006-10-16, 18:29
Lokalizacja: Śląsk

Re: Kadu

Post autor: kolert83 »

Nie korzystam, u nikogo z gg ,ani kadu- ZAWSZE tylko w domu sie loguje . Próbowałem usunąc .kadu , .gg nie pomogło . Usunąłem na brutala kadu ze Slacka i zainstalowałem najnowsze , tez nic nie dało ;(
Może jeszcze jakieś pomysły ??
System error?:: Sukces

kolec
Użytkownik
Posty: 749
Rejestracja: 2005-05-27, 11:39
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Kadu

Post autor: kolec »

Teoretycznie, gdybyś wpisywał błędne hasło, dostałbyś bana na nr. na kilkadziesiąt minut. Ale skoro masz dobre hasło ;/ Spróbuj jeszcze raz z przypomnieniem. Ostatecznie idź do kogoś znajomego i od niego nawet z win spróbuj. Ostatecznie wpisz inny serwer do kadu. (działający)

kolert83
Użytkownik
Posty: 69
Rejestracja: 2006-10-16, 18:29
Lokalizacja: Śląsk

Re: Kadu

Post autor: kolert83 »

Próbowałem , na win , zmienialem serwer z 10 razy na kadu i nic ;( - Pozostaje propozycja Radka_R napisać do GaduGadu S.A
System error?:: Sukces

kolec
Użytkownik
Posty: 749
Rejestracja: 2005-05-27, 11:39
Lokalizacja: Wrocław
Kontakt:

Re: Kadu

Post autor: kolec »

Tak będzie chyba najlepiej. Z własnego przykładu mogę dodać, że zdziwiła mnie reakcja adminów gg, na mojego e-mail`a jakiś czas temu. Podziękowali, przekierowali do odpowiedniego działu i zajęli się tym.

ODPOWIEDZ