[Rozw.] kabel sata <=> esata

Te, które nie mieszczą się w powyższych kategoriach, a mają coś wspólnego ze Slackware.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

gogol
Użytkownik
Posty: 98
Rejestracja: 2007-10-19, 12:55
Lokalizacja: /earth/europe/poland

[Rozw.] kabel sata <=> esata

Post autor: gogol » 2009-06-16, 08:13

witam,

przymierzam sie do kupna takiego kabelka, gdyz w lapku mam gniazdo i moze sie przydac zeby dysk na sata podlaczyc ale dreczy mnie jedno pytanie - czy w momencie podlaczenia dysku przez taki kabel musze jeszcze jakies zasialnie podpiac pod dysk czy wystarczy tylko ten jeden kabel?
Ostatnio zmieniony 2009-06-16, 09:38 przez gogol, łącznie zmieniany 1 raz.
"destiny is a fickle bitch" ;]

miszmaniac
Moderator
Posty: 1510
Rejestracja: 2006-03-19, 12:00
Lokalizacja: Gdynia
Kontakt:

Re: [Rozw.] kabel sata <=> esata

Post autor: miszmaniac » 2009-06-16, 08:54

Sam nie przenosi zasilania, także zasilacz musi być.
Pamiętaj,
Jeśli Twój problem został rozwiązany dopisz [b] [Rozw.] [/b]w tytule.
Projektowanie stron WWW: [url=http://www.miszewski.net.pl]www.miszewski.net.pl[/url]

gogol
Użytkownik
Posty: 98
Rejestracja: 2007-10-19, 12:55
Lokalizacja: /earth/europe/poland

Re: [Rozw.] kabel sata <=> esata

Post autor: gogol » 2009-06-16, 09:38

dzieki za szybka odp.

temat do zamkniecia.
"destiny is a fickle bitch" ;]

ODPOWIEDZ