aMule - jak poskromic wyciek pamieci?

Te, które nie mieszczą się w powyższych kategoriach, a mają coś wspólnego ze Slackware.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

Awatar użytkownika
Notch
Użytkownik
Posty: 14
Rejestracja: 2004-06-07, 05:52
Kontakt:

aMule - jak poskromic wyciek pamieci?

Post autor: Notch »

Witam,
mam maly problem z aMule z cvs. Od czasu do czasu zdazaja sie wycieki pamieci i w mgnieniu oka amule zajmuje caly ram oraz swap. Oczywiscie nie da sie wtedy w ogole pracowac i trzeba czekac az program zostanie zabity (czasami wymiekam po kilkunastu minutach i wciskam reseta). Jak nalozyc ograniczenie na pamiec dostepna dla danego programu?

Edited: byly male problemy przy pisaniu posta
Ostatnio zmieniony 2005-12-08, 10:14 przez Notch, łącznie zmieniany 1 raz.
Pounding waves. Pulsating surf. And sand in every orifice.
Awatar użytkownika
snaj
Moderator w st. spocz.
Posty: 1608
Rejestracja: 2004-10-10, 16:32
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: aMule - jak poskromic wyciek pamieci?

Post autor: snaj »

Jesli nie chcesz miec problemow to nie uzywaj wersji rozwojowych - cvs ? :>
*
[color=blue]Sieci[/color]/[color=green]Serwery[/color]/[color=red]Security[/color] - Freelancer
*
ODPOWIEDZ