Tibia - blad

Jak dostosować Slackware w tych dziedzinach.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

Damian50673
Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 2006-12-30, 20:09
Lokalizacja: Żory

Re: Tibia - blad

Post autor: Damian50673 »

weszlem na konsole i weszlem na root i wpisalem


su


haslo to oczywiscie go niewidac
i wpisalem tak hocbym uruchamial przez wine i pisze mi commend not found jakos tak pomurzcie


Podajcie instalacje jak zainstalować

wine pobralem z tad
Ostatnio zmieniony 2006-12-31, 10:24 przez Damian50673, łącznie zmieniany 7 razy.

Awatar użytkownika
Phantom_Warrior
Użytkownik
Posty: 141
Rejestracja: 2005-09-26, 16:30
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontakt:

Re: Tibia - blad

Post autor: Phantom_Warrior »

Człowiek, zacznij pisać po polsku!
[url=http://bdtk.sourceforge.net][img]http://bdtk.sourceforge.net/bdt-ready.png[/img][/url] [url=http://www.gnu.org/software/bash/bash.html][img]http://pin.if.uz.zgora.pl/~mosy_phx/bash_button.png[/img][/url] [url=http://www.vim.org][img]http://pin.if.uz.zgora.pl/~mosy_phx/vim_the_editor.png[/img][/url] #339995

Vyro
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: 2006-12-17, 16:22
Lokalizacja: Lublin

Re: Tibia - blad

Post autor: Vyro »

Nie dosc ze piszesz o otsie, to jeszcze nie zrozumiale.To w twoim interesie jest by pisac zrozumiale ,by uzytkownicy mogli cie rozczytac.A swoja droga : Moze by kolega wpierw poszukal,poczytal? Niewymagane jest bys wpierw przeczytal kilkanascie grubych ksiag, ale podstawowe informacje warto znac.Takie przedstawanie swojego problemu moze tylko doprowadzic innych userow do placzu.(Ze smiechu lub z zalamania :P).

Damian50673
Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 2006-12-30, 20:09
Lokalizacja: Żory

Re: Tibia - blad

Post autor: Damian50673 »

Ja mam jakis problemik z tibia 7.6 zainstalowalem ja i jak ja otwieram to mi nie wyskakuje tibia tylko jakies okienko i nic nie ma tam :(

Damian50673
Użytkownik
Posty: 7
Rejestracja: 2006-12-30, 20:09
Lokalizacja: Żory

Re: Tibia - blad

Post autor: Damian50673 »

OK Zainstalowałem juz wine tibie mam zainstalowaną ale otwieram ją to nic niewidac wogule nie widać tla tibii pomurzcie jestem pierwszym urzytkownikiem mandrivy

Awatar użytkownika
Radek_R
Moderator
Posty: 1196
Rejestracja: 2004-06-14, 11:40
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Re: Tibia - blad

Post autor: Radek_R »

Po pierwsze:
Błędy
Damian50673 pisze:pomurzcie
Damian50673 pisze:urzytkownikiem
Po drugie:
Damian50673 pisze:użytkownikiem mandrivy
Nie to forum! -> Mandriva forum
Po trzecie:
Chaotyczność twoich wypowiedzi nie świadczy najlepiej o Tobie. To nie jest Gadu-Gadu, a sposób dodawania postów wygląda jakbyś rozmawiał na jakimś czacie. Istnieje coś takiego jak przycisk "Edytuj".
Po czwarte:
Skoro już zacząłeś tutaj pisać, to przyjmij do wiadomości, że Twoje posty są zbyt mało opisowe. My nie wróżka. Zobacz --=TO=-- i zadaj konkretne pytanie.
#358274
http://www.prook.net

ODPOWIEDZ