ffmpeg - zmiana parametrów w czasie działania

Jak dostosować Slackware w tych dziedzinach.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

Awatar użytkownika
dienet
Moderator
Posty: 2106
Rejestracja: 2007-07-24, 18:58
Lokalizacja: Racibórz/Rybnik
Kontakt:

ffmpeg - zmiana parametrów w czasie działania

Post autor: dienet » 2012-07-10, 19:27

Hej

Czy możliwa jest zmiana parametrów już w czasie działania ffmpeg?
Pozdr0
dienet
[img]http://i164.photobucket.com/albums/u19/slawek15/kotekeo0lq3.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Evilus
Użytkownik
Posty: 41
Rejestracja: 2011-05-09, 20:21
Lokalizacja: Iłowa k. Żagania
Kontakt:

Re: ffmpeg - zmiana parametrów w czasie działania

Post autor: Evilus » 2012-07-31, 19:48

Niestety nie. Musiałbyś anulować działanie ffmpeg i zmienić parametry i od nowa zacząć. :(
"People disagree with me. I just ignore them." – Linus Torvalds

ODPOWIEDZ