kadu dziala ekg nie dziala :/

Jak dostosować Slackware w tych dziedzinach.

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy

Awatar użytkownika
slimak
Użytkownik
Posty: 324
Rejestracja: 2004-06-25, 20:21

kadu dziala ekg nie dziala :/

Post autor: slimak »

Witam

Spotkalem sie z dziwna sytuacja, kadu dziala laczy sie z serwerem natomiast ekg nie chce sie polaczyc
23:06 ::: Łączę się z serwerem... │
23:06 ::: Połączenie nie udało się: Serwer zerwał połączenie │
23:06 ::: Łączę się z serwerem... │
23:06 ::: Połączenie nie udało się: Serwer zerwał połączenie
przejrzalem wszystkie zmienne all jest ok. Nie mam pomyslu czemu nie chce sie polaczyc. Moze cos mi podsuniecie :?:

Z gory dzieki
[size=75][i][b]"When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me"[/size][/i][/b]

Awatar użytkownika
Siro
Użytkownik
Posty: 292
Rejestracja: 2004-06-13, 12:53
Lokalizacja: Wroclaw
Kontakt:

Re: kadu dziala ekg nie dziala :/

Post autor: Siro »

Kadu ma w sobie chyba wbudowane serwery gg i jak jeden nie odpowiada to szuka po innych, ekg nie.

/set server xxx.xxx.xxx.xxx

i tu mozesz zobaczyc, ktory dziala :
http://komunikatory.bajo.pl/monitor.html

Awatar użytkownika
benetnash
Moderator w st. spocz.
Posty: 1467
Rejestracja: 2004-12-17, 20:09
Lokalizacja: Poznań
Kontakt:

Re: kadu dziala ekg nie dziala :/

Post autor: benetnash »

najlepiej hurtem ustaw pod zmienną server

Kod: Zaznacz cały

"217.17.41.92,217.17.41.88,217.17.41.82,217.17.41.85,217.17.41.83,217.17.41.84,217.17.41.86,217.17.41.87,217.17.41.93"
[url=http://www.icpnet.pl/~benetnash/benetnash.asc]GnuPG[/url]

Awatar użytkownika
dame
Moderator w st. spocz.
Posty: 985
Rejestracja: 2004-09-25, 17:37
Lokalizacja: wawa

Re: kadu dziala ekg nie dziala :/

Post autor: dame »

dobry pomysł ;)
aktualnie windows xp

ODPOWIEDZ