MShit dobrotliwy

Moderatorzy: Moderatorzy, Administratorzy
Tylu specjalistów będzie potrzbnych do usuwania problemów z nowym systemem Microsoftu.50 tys. nowych miejsc pracy w Europie dzięki Windows Vista
Nie no przegiecie totalne, wydadza ~600zl i da im to wzrost przychodow (no chyba ze M$owiWyniki raportu pokazują, że pojawienie się na rynku systemu Windows Vista spowoduje wzrost przychodów i liczby miejsc pracy w ponad 150 tys. firmach z branży IT w przebadanych krajach.
Może wnioskują po liczbie sprzedanych egzemplarzy XP, może liczą na ludzką głupotę (a ta jak wiadomo zawsze nas potrafi zadziwić)Lizard pisze:Nie czytałem całości, ale po pobierznym przejrzeniu nasuwa się pytanie skąd MS i IDC już teraz wiedzą jak popularny będzie Windows Vista?
Nowe kody błędów!Lizard pisze:I co takiego ma w sobie Windows Vista, czego nie posiadają wcześniejsze systemu MS
No to co, ludzie mają teraz dużo miejsca - po co marnowaćja wiem tylko tyle że po zainstalowaniu bierze sobie na dzień dobry 5GB miejsca, a sumie nie dostajemy nic
Dlatego nie ma to jak win95dawidmo pisze:ja wiem tylko tyle że po zainstalowaniu bierze sobie na dzień dobry 5GB miejsca, a sumie nie dostajemy nic