Dziękuję za wszystkie komentarze
![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Ale najpierw o domenie:
wczoraj wszedłem na nazwa.pl celem wykupienia domeny. wolna! ok, druknąłem sobie regulamin celem zakupienia domeny DZISIAJ. słowem - nie, to nie ja jestem właścicielem slax.pl...
Przepraszam, ale mnie zatkało. ...
WHOIS pokazuje, że "brak informacji o domenie slax.pl"... ale jednak - domena jest zajęta...
***?
Zaraz wyślę maila do nazwa.pl. Domena nie jest kupiona tylko zarejestrowana.
slax.org.pl? Też mi przykro...
----
A teraz od początku:
Fipaj, jak chcesz się tym zająć, to musisz zgromadzić ekipę jakiś 3-4 osób na samo rozkręcenie, a potem ze wzrostem popularności możesz ją powiększać. Pamiętaj też o odpowiedniej reklamie (możesz liczyć na wsparcie naszego Forum), bo dobry news to połowa sukcesu. Pamiętam, że gdy to Forum stawiało swoje pierwsze kroki, to siedzieliśmy z Corvinem jakieś 3 dni nad zredagowaniem treści newsa, którego potem wysłaliśmy do serwisów internetowych i gazet. No i się udało - pisali i drukowali o nas Smile
Liczę przede wszystkim na to forum
![cwaniak ;]](./images/smilies/cwaniak.gif)
Pewnie pójdzie news na linux.pl, itp.
Nie zależy mi przede wszystkim na
szybkim rozwoju forum. Slax nie jest w sumie popularną dystrybucją. Bardziej mi zależy na zgromadzeniu dobrej ekipy - @slax już się zgłosił, zapraszam też innych...
Nikt jak na razie nie skomentował wyboru engine forum. Vanilla jest moim ulubionym silnikiem forum, ale w sumie nie robię tego forum dla siebie...
No, to by było na tyle. Na przeprowadzeniu projektu mi naprawdę zależy, mam obecnie dość dużo wolnego czasu. Myślę, że projekt wypali - choć ta pierwsza wpadka z domeną troszkę mnie zdenerwowała
PS. Jakie widzisz literówki w nazwach działów?