Linuks jest przyjazny nawet dla laików ale fakt faktem, nadal zdecydowana większość oprogramowania jest na windowsa i dopóki MS sam sobie solidnie nie podłoży nóg, tak raczej nie ma szans by ludzie szukali alternatywy ponieważ po co zmieniać coś co działa dobrze.
anikomedes pisze:dopóki MS sam sobie solidnie nie podłoży nóg, tak raczej nie ma szans by ludzie szukali alternatywy ponieważ po co zmieniać coś co działa dobrze.
Microsoft wypuścił Vistę i 8. Spróbuj to wytłumaczyć
anikomedes pisze:po co zmieniać coś co działa dobrze.
Czegoś co działa dobrze rzeczywiście nie ma powodu zmieniać, chociaż tutaj chyba spece z M$ są innego zdania, bo ciągle coś zmieniają i to z reguły na gorsze...
ale ale... pytanie jeszcze skąd pomysł że windowsy działają dobrze?
Pajaczek pisze:ale ale... pytanie jeszcze skąd pomysł że windowsy działają dobrze?
Winda działa dobrze przez 2 miechy po formacie, a później to tyyyyylkooo cooooorrrraaaaaazzzzzz wwwwiiięęęęęęęęęęęęęęękkkkkkkkkkkkkkkszzzzzzzzzzzzzzzzzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuułłłłłłłłłłłłłłłłłł
Syfiasty dla mnie system. Bozia może kiedyś dopomoże i porządne tytuły zaczną w końcu wychodzić na linuxa - Raz dwa ludzie uciekną od śmieciowej windy. Producenci defaultowo przestana pre-instalować systemy na swoje laptopy itd.
††† Chaos Of The Mirror - Valheru †††
††† I ♥ SlackWare RuLeZ †††
Zastrzegam sobie prawo nieanalizowania postów pisanych niepoprawną polszczyzną.
Post generated automatically by A.I. system code name ‘mina86’ in response to the previous one.
No taka mała zależność, że co 2 system od MS jest dopracowany xD Dlatego większość ludzi korzysta z W7 i czeka co przyniesie następca W8(a ten poza tym nieszczęsnym ekranem startu jest według mnie ok, a na pewno działa szybciej)
Nowirdiss pisze:Zdradziłem windowsa w momencie wystartowania steama na linuxie
Pozwolę sobie zacytować tego spamera, bo uważam że przez firmę Valve stanie się coś naprawdę fajnego z Linuksem jako platformą do gier. Oczywiście sam Linuks to nie wszystko, bo chyba najbardziej fajowe będzie zobaczyć jak się OpenGL będzie rozwijał.
PS. Sam od kilku tyg. jestem pod b. dużym wrażeniem jak działa Steam oraz jak działają z nim gry (kiedyś to była niezła klapa).